Tuesday, November 22, 2011



Assalamualaikum :D


Hey there! first sekali, aku nak ucap tahniah kat Malaysia sbb depa menang.

HARIMAU MUDA terbaik ar!!!

Congrate. Thanks. Syabas. Terbaik. Perkataan nie masih tak cukup untuk menggambarkan perasaan rkyat Malaysia ngn pemain sebenaqnya.. Pemain lak main dgn sungguh2. Main kat tempat org beb, dengan endon dok kutuk, boo la and mcm2 lg. Kesian sgt kat pemain kita. Allah Maha Adil kan. Tgk skang nie sapa yg menang? KAMI la weh!! tp aku x dapat detect laser lg. Adakah laser diharamkan di endon? TAK MUNGKIN. tatau la mybe aku yg x perasan :3 nevermind~



Comel~~ :D Syabas yer!




Sekarang nie dh bermula cuti skolah an?? =.= aku ingat nak belajaq masak. Nk belajaq buat masakan yg berat2 mcm masak lemak cili padi or Laksa? hehe kalau belajaq yg goreng2 tu x stai. Sbb goreng2 tu bukan perlu belajaq pon sbb tu pengetahuan asas ==" Cabaran dia cumalah nak lari bg x kena minyak panas ataupon cuba utk x bg hangit. Tu jer lah! ala senang xD (choih berlagak)



Dan kemenangan Harimau telah mmbuatkan cuti aku akan jd syok. (tiba2) lalalalala bru ari pertama cuti aku dh pi bercuti kat KL~ tu kan syok? xD dan seterusnya dan seterusnya. Lg pon cuti nie spesyel sbb aku hanya perlu BERCUTI tanpa perlu study or apa ka. sbb taun dpn xtaw nak amik aliran apa :p hehe I LIKEE


Ouh by the way! mak aku suh aku p belajaq men keyboard balik kat cgu musik msa cuti nieh... LOL i likee hehehe.. (: aku sebenaqnya suka men gitar lagi doe.. xD drum pon okey XP


kesimpulannya aku suka Muslim + Baddrol + K.Fahmi (terbaik) + Nazmi Faiz xD

BYE!

2 comments:

  1. haha.. rumah kmi bising gila bila malaysia menang XD

    ReplyDelete
  2. hahaha ya ka? xpa lah.. semangat tuhh.. hehehe

    ReplyDelete